HVA KAN VI HJELPE MED?

Vi tilbyr et bredt spekter av digitale tjenester for deg eller din bedrift!

Tjenester

Vi tilbyr skreddersydde løsninger innen webdesign og utvikling. Ved hjelp av moderne utviklerverktøy og metoder er du sikret et profesjonelt og fremtidsrettet produkt til riktig pris.

Vi utvikler nettsider med verdens mest populære og moderne nettside-løsning. Med en nettside på Wordpress er du sikret stabilitet, sikkerhet og søkemotorvennlige nettsider. Via et brukervennlig kontrollpanel har du kontroll over alle aspekter ved nettsiden din.

Gjennom Wordpress kan vi også levere en kraftig og komplett nettbutikk-løsning med støtte for kortbetaling og PayPal. Med vår komplette nettbutikkløsning har du full kontroll over lager, bestilling og produkter direkte i nettleseren.

Vi utvikler mobil-vennlige og responsive nettsider som tilpasser seg enheten til den enkelte bruker, med fokus på brukervennlighet og hastighet. Dette sikrer besøkende en optimal opplevelse på både PC, nettbrett og mobil.

Vi har bred kompetanse innen programmering for web. Vår brede forståelse innen flere programmeringspråk gjør at vi kan utvikle avanserte dynamiske funksjoner og løsninger på nettet.

Vi tilbyr markedsføringsmateriell og grafisk profilering av høy kvalitet. Enten du trenger printgrafikk som visittkort og reklamemateriell eller logodesign vil våre profesjonelle designere tilby deg et skreddersydd og profesjonelt produkt tilpasset dine behov. I våre [insert pakker ++ her] tilbyr vi komplett grafisk profilering, inkludert logo, brevdesign og visittkort.

Vi kan tilby effektive løsninger innen markedsføring på nettet.

Gjennom søkemotoroptimalisering, markedsføring i sosiale medier, avansert trafikkanalyse og annonsering på nett kan vi tilby komplette løsninger for å markedsføre din bedrift på nett. Din bedrift vil nå ut til flere potensielle kunder. Økt synlighet og taktisk markedsføring med påfølgende analysering av resultatene fremmer gode resultater og konvertering for din bedrift.

Her er noe av det vi kan tilby i våre pakker

Hosting

Vi tilbyr lynrask hosting på norske servere. Med redundante linjer og kraftforskyning i et av Norges mest hostingmoderne datasenter er du garantert en kraftig og rask løsning selv ved høy trafikk.
Våre servere benytter kun SSD for å sikre optimal ytelse og hastighet. Via PleskⓇ kontrollpanel har du full kontroll over domener, databaser og ditt webhotell.

Responsivt Design

Mobilvennlige nettsider har blitt en nødvendighet. I flere tilfeller kan halvparten av trafikken på din nettside responsivekomme fra mobiltelefoner og nettbrett, derfor er responsivt design svært viktig.
Ved hjelp av responsivt design sørger vi for en optimal brukeropplevelse på dine nettsider, enten den blir besøkt fra mobil, nettbrett eller PC.

Content Delivery Network (CDN)

cdnVed hjelp av et toppmoderne og verdensomspennende nettverk av servere byr et Content Delivery Network (CDN) på økt hastighet, sikkerhet og effektivitet.
Enten du har besøkende fra Kina, USA eller Norge, vil et CDN sørge for at alle besøkende på din nettside får levert innholdet raskt og effektivt, som fører til minimalt med ventetid.

Nettbutikk

En komplett nettbutikkløsning integrert med din nettside. Med høy sikkerhet og en total løsning integrert i nettbutikkWordpress vil du kunne ta i mot bestillinger og betaling direkte på din nettside. Betaling via kredittkort og PayPal i en sikker løsning ivaretar din og kundens sikkerhet.
Organisering av varelager og frakt i samme system gjør prosessen enkel fra bestilling til forsendelse av varer. Flerspråklige nettsider med nettbutikk gjør at du kan selge til hele verden.

Integrering

integreringVi kan integrere nye eller nåværende tjenester og systemer som for eksempel radiostreaming, videostreaming, bookingtjenester og fakturasystemer med din nettside.
Med alle løsninger og systemer på et sted kan din bedrift fungere mer effektivt, og dermed oppnå bedre resultater med en strømlinjeformet prosess.

Logo- og profileringsdesign

profileringVi tilbyr kreative grafiske designtjenester. Logodesign, visittkort og printgrafikk til alle formål av høy kvalitet sikrer bedriften din et profesjonelt ansikt utad.

Markedsføringshjelp

markedsføringhjelpVi besitter bred erfaring innen markedsføring, å kan tilby konsultasjoner innen annonsering og markedsføring. La oss hjelpe deg med eksisterende og nye avtaler for din bedrift. Vi kan forhandle med nye aktører på dine vegne, og hjelpe deg å nå din målgruppe. Vi tar oss også av den daglige styringen av dine annonser og analyse av statistikk og resultater.

TOP