Moduler er ekstra tjenester du kan kjøpe med din webpakke.

Ingen moduler er nødvendige, men kan tilby avansert funksjonalitet for deg og din webside.

Content Delivery Network - 250,-/mnd

Ved hjelp av et toppmoderne og verdensomspennende nettverk av servere byr et Content Delivery Network (CDN) på økt hastighet, sikkerhet og effektivitet. Enten du har besøkende fra Kina, USA eller Norge, vil et CDN sørge for at alle besøkende på din nettside får levert innholdet raskt og effektivt, som fører til minimalt med ventetid.

Nettbutikk - 2000,-

En komplett nettbutikkløsning integrert med din nettside. Med høy sikkerhet og en total løsning integrert i Wordpress vil du kunne ta i mot bestillinger og betaling direkte på din nettside. Betaling via kredittkort og PayPal i en sikker løsning ivaretar din og kundens sikkerhet.

Organisering av varelager og frakt i samme system gjør prosessen enkel fra bestilling til forsendelse av varer. Flerspråklige nettsider med nettbutikk gjør at du kan selge til hele verden.

Grafisk Design - 400,-/time

Vi tilbyr kreative grafiske designtjenester. Logodesign, visittkort og printgrafikk til alle formål av høy kvalitet sikrer bedriften din et profesjonelt ansikt utad.

Organisering av varelager og frakt i samme system gjør prosessen enkel fra bestilling til forsendelse av varer. Flerspråklige nettsider med nettbutikk gjør at du kan selge til hele verden.

Flytting av dine gamle websider - 1500,-

Vi flytter dine gamle websider til våre servere. Dette er et godt alternativ for de som allerede har en webside, og kanskje bare vil pusse den opp eller legge den på nye raske servere. Vi passer også på at alle installasjonene er helt oppgraderte og optimisert for våre servere.

Søkemotoroptimalisering - 500,-

Vi fokuserer på synlighet i søkemotorer og markedsføring på nettet. Dersom du velger søkemotoroptimalisering, kan du være trygg på gode resultater og høy synlighet. Vi designer også responsivt for å øke resultatene i søkemotorer som Google.

Flerspråklig - 400,-/språk

Din webside kan enkelt bli flerspråklig! Uten at alle sidene må lages på nytt, kan enkelt alt inneholdet oversettes til de språkene du har lyst til! Vi kan også få tak i billige oversettingstjenester til de mest populære språkene.

Betalingsløsninger - (Etter avtale)

Selger du tjenester eller produkter? En betalingsløsning er en modul som gjør deg i stand til å motta betalinger rett i fra din webside. Uansett hva du selger, er det ingen stopp for hva som er mulig. Her varierer prisene alt etter hvilket betalingsmedium som trengs.

TOP